BELL MAG-10 RALLY PRO

11,630.00kr

Öppen hjälm med lättvikts premiumkompositskal. Snabbt avtagbart halvhakstång (HCB) snabbt och enkelt avtagbart för att säkerställa snabb åtkomst till andningsvägar utan att behöva ta bort hjälmen i nödfall.

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

Avancerat multidensitetsfoder i flera delar för att maximera energiabsorbering och slagprestanda. Justerbar soltopp. Justerbar integrerad anti-repa mörkrökt solskyddsmedel (M10S-Short).

Avtagbara kindkuddar med avancerade material med flera densiteter för optimal komfort. Flexibla men ljudisolerande integrerade hörselskydd för komfort i kombination med ljudisolering. ZeroNoise® -elektronik, högeffektiva (men ändå lätta) högtalare och effektiv brusreducerande mikrofon.

Ultra-pålitlig kraftig, informad Nexus-kontakt för kvinnor (kompatibel med andra märken av förstärkare). Avtagbart höger sidokåpa för smidig integration av den kvinnliga Nexus-kontakten. Platt höger sidokåpa levereras i lådan, för dem som föredrar att använda en rak kabel som kommer ut ur hjälmen istället för det integrerade kontakten.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”BELL MAG-10 RALLY PRO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *