XBB LIGHTSWITCH EXTRALJUSRELÄ 12-24V

1,195.00kr

XBB Lightswitch fungerar genom att passivt läsa av signalen från fordonets helljus. Den patenterade tekniken tillsammans med mjukvaran klarar av att detektera helljussignal från bland annat Halogen, Xenon samt LED. Självklart så kan XBB Lightswitch även styra LED-ramper, backljus, arbetsbelysning, xenon, halogen samt LED extraljus. XBB Lightswitch fungerar både på 12 och 24V system. Spänning- och strömövervakning på varje enskild utgång samt fordonets batterispänning övervakas kontinuerligt.

Specifikationer:

Installera dina extraljus på ett ögonblick!
Ingen åverkan på fordonets originalkablage!
Stör ej ut fordonets elsystem!
Koppla in upp till tre extraljus! (eller koppla in två extraljus och DRL funktion).
Kortslutningsskyddad!
Spänningsövervakning!

Medföljer:

XBB Lightswitch
Säkringshållare med säkring
Steg för steg snabbguide
Kopplingsschema

Artikelnr: 780022 Kategorier: , Taggar: , , , , , , Brand:

Beskrivning

Mått & vikt:

Längd: 84 mm
Bredd: 49 mm
Djup/tjocklek: 19 mm (inkl. kontakterna)
Kabelns längd: 970 mm
Vikt: 86 g

Bakgrund:

På moderna bilar är det inte alltid så lätt att installera extraljus. Dagens bilar är mycket intelligenta och har inbyggd övervakning på elsystemet och alla lampor, vilket får till följd att det man måste programmera om fordonets dator för att slippa felmeddelanden och liknande. Ett annat problem är att man måste förstöra bilens originalkablage för att kunna koppla in lysena, tills nu! Det är dessutom inga problem med att bilen har CAN-bus.
Med hjälp av en liten smidig enhet som ansluts till bilens batteri kopplas enkelt 3 st extraljus in. Allt du sen behöver göra är att klicka på den medföljande sensorn på fordonets helljuskabel. Så fort helljuset slås på känner sensorn av detta och aktiverar extraljusen, allt utan att klippa av en enda kabel eller programmera om något. Bilens elsystem är helt opåverkat sånär som anslutningen till bilbatteriet.

Inkoppling:

Inkoppling sker snabbt och enkelt med hjälp av de fjäderbelastade kontakterna på vardera sida av enheten. På ena sidan kopplar du in bilspänning, på den andra sidan kopplar du in extraljusen (Max 3 st eller 300W).
Vår smarta sensor är vid leverans redan ansluten, allt du behöver göra är att enkelt klicka fast den på fordonets helljuskabel, sedan är installationen färdig.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “XBB LIGHTSWITCH EXTRALJUSRELÄ 12-24V”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *